Polly és Pikto: Hogyan legyünk boldogok - ifaktor

Gyuricza Dóri és testvére kicsit több mint egy éve indította el saját YouTube-csatornáját, ami a PollynPikto Életmood elnevezést kapta. Csatornájukon a testvérek fontos társadalmi, főleg nőket érintő témákról beszélgetnek nyíltan. Legújabb videójukban az emberek boldogtalanságának okát firtatják.


A 2020-as évről elmondható, hogy szinte mindenki számára elég megrázó, transzformációkkal teli év volt. Sokaknak kellett szembe nézniük a halálfélelemmel és különböző veszteségekkel. A lányok véleménye szerint a legtöbben elfelejtettük, hogy lehetne a boldogságra is törekedni a túlélés helyett.

A lányok videójukkal az ebben a helyzetben való boldogság keresésére és megtalálására adnak nekünk tippeket, praktikákat, mivel jelenleg se szórakozni nem tudunk eljárni, se a szeretteinkkel nem tudunk minőségi időt tölteni.

Köszönjük a lányoknak a fantasztikus beszélgetést, amit videójuk által adtak át nekünk. Reméljük sokaknak segíthet ezekben a bizonytalan időkben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!