Polly és Pikto relaxálásra buzdítja követőit - ifaktor
Polly és Pikto fürdőszobában pózolnak

A karantén okozta helyzetben sajnos egyre több a bennünk rejlő feszültség és nincs lehetőségünk a szigorítások miatt olyan programokkal levezetni, amikkel amúgy megszokhattunk már. Polly és Pikto videóban mutatják meg nekünk a relaxáció otthoni verzióit.


Pikto őszintén beismeri, hogy kicsit sem kiegyensúlyozott és igen demotivált mostanában. Nem tudja, hogy ez az őszi hangulatnak köszönhető-e vagy annak, hogy azokat a kikapcsolódási lehetőségek, amik segítenek nekünk pozitívnak maradni a télies időszakban is, most nem végezheti el. Polly arra kéri követőit, hogy gyakorolják az önszeretet mert ez nagy segítséget tud nyújtani a nehéz napokon.

A testvérpár felhívja figyelmet arra, hogy a táplálkozás is nagyon fontos és nem csak szavakban kell szeretnünk magunkat, hanem a gyomrunkon keresztül is.

A videó vége felé a YouTuber lányok tanácsolják nekünk relaxáció céljából, hogy az esti fürdőzés megtervezett szeánsz legyen, amiben el tudunk lazulni és kiengedhetjük az egész napos feszültségeket. Érdemes kényeztető varázzsá alakítani a tisztálkodást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos

hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!