Ponekker Virág is megkapta az első védőoltását - ifaktor
Ponekker Virág és kisfia a vízparton
Ponekker Virág azért vehette fel a koronavírus elleni vakcinát, mivel kismamaként erre jogosult lett, hála a kormány legutóbbi döntésének, miszerint a tanárok mellett, immár a terhesség bizonyos periódusaiban járók, illetve a kismamák is felvehették az oltást.


„Ma kismamaként átestem az első pfizer védőoltásomon. Őszintén ez volt életem legfájdalommentesebb és leggyorsabb oltása. Amikor megkérdeztem nagyon fájni fog-e, azt a választ kaptam, hogy már túl vagyunk rajta... Nektek mi a véleményetek erről a témáról? Beadattátok/beadatjátok? Ha igen, melyiket kaptátok? Mennyire jelentkeztek nálatok a mellékhatások?"

– számolt be az Instagramján a tapasztalatairól az influenszer, aki a Pfizer-BioNTech vakcináját kapta – amelyre egyébként a legtöbben „ácsingóznak".

Virág egy kis izomlázon kívül semmilyen mellékhatást nem tapasztalt, sőt maga az oltási folyamat is villámgyorsan végbement nála, s nem is járt fájdalommal.

Követői véleményét is kikérte, noha azt kiemelte, semmilyen durva és obszcén kifejezésekre nem kíváncsi, maximum értelmes vitára – ami a vakcinákkal kapcsolatosan nem egyszerű most Magyarországon...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!