Ponekker Virágék nem jutottak kürtöskalácshoz a Normafán - ifaktor
ponekker virág és családja
Az influenszer és férje Budapesten, a Normafán tett kirándulást, amelynek ugyan a kicsengése pozitív volt, mégis több nehézségbe ütköztek a kirándulás során.


„Végre kimozdultunk pár órára a friss levegőre a kötelező elintéznivalók és az orvosok látogatása nélkül, iszonyatosan feltöltődtem, hogy kiélvezhettük a vasárnapi napsugarakat és még egy kis havat is elcsíphettünk"

– örvendezett az influenszer, aki nemrégen szülte meg első gyermekét. Milánnal azóta is gyakran járnak vissza a kórházba a különböző kontrollok miatt, így bizonyára ezért is volt már nagy szüksége erre a kis kikapcsolódásra.

„Parkolóhelyet alig találtunk, annyian voltak és sajnos nem jutottunk kürtőskalácshoz sem, mert mire kiálltuk volna az oda vezető sort, tutira odafagyunk"

– tért rá a negatívumokra Virág. Ez a tapasztalat ráadásul nem egyedülálló. Amióta lehullott a hó nagyon sokan választják a Normafát utazási célállomásuknak. Már hetek óta lehet hallani, hogy bizony alig lehet parkolóhelyet találni és a tömeg is hatalmas – ez most ismét bizonyítást nyert.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!