Pooh Shiesty lábon lőtte az egyik biztonsági embert Miamiban - ifaktor
Pooh Shiesty pénzt tart a kezében egy parkolóban

A rendőröket, egy Miamiban található szórakozóhelyhez hívták ki, ahol lövöldözésre lettek figyelmesek az ott lévők.


A fiatal rappert, Pooh Shiesty-t hajnalban letartóztatták, miután egy szórakozóhelyen belekeveredett egy lövöldözésbe, aminek nem lett szép vége.

A rendőrök szerint a rapper és az egyik biztonsági ember, állítólag pénz elosztási inkorrektségből kifolyólag összevesztek. Shiesty-t pedig őrizetbe vették fegyverrel elkövetett testi sértés miatt.

A szemtanúk vallomása alapján, kb. hajnali 4 óra körül a King of Diamonds szórakozóhelyről jött ki a rapper egy marék biztonsági emberrel, amikor ugyanis szóváltásba került az egyikkel. Feltehetőleg a problémát egy olyan pénzköteg váltotta ki, ami véletlen kiesett Shiesty nadrágjából, miközben kísérték az őrei.

Arról információ nincs, hogy mennyi pénz esett ki a gatyából, arra viszont kellően elég volt, hogy feldühítse a rappert és a fegyveréből egy tárat rögtön ki is ürített a földre a biztonsági ember felé.

A rendőrök elmondása alapján, az egyik biztonsági embert eltalálta egy visszapattanó golyó a bokáján, ami súlyos testi sérülést okozott neki, mellyel kórházba szállították. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, a rappernek hűlt helye volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!