Primitívnek nevezte Vajna Tímeát egy kommentelő - ifaktor
Vajna Timi a vörös szőnyegen áll zöld flitteres ruhában emberek között

Vajna Timi legújabb Instagram-posztjában megmutatta követőinek kedvenc táskáját, ami egy luxusmárkától származik. Ez sokakban felháborodást keltett, azonban a sztár hamar megvédte magát a kritikusokkal szemben.


A táska ára, amit Timi a kedvenceként mutatott be követőinek közösségi oldalán, bőven meghaladja az egymillió forintot is. Nem véletlen, hogy hazai követőiből ez inkább felháborodást váltott ki, mintsem örömöt.

A táskán kívül egy kommentelőnek Timi órája is szemet szúrt, ami szintén nem lehetett egy olcsó darab, így az ismeretlen hozzászóló erre hegyezte ki kommentjét.

„Nagyon primitívnek tartom, hogy ennyi pénzt költesz a külsőségekre… az órád árából jó pár kutya menhelyet lehetne támogatnod. De hat neked ez fontosabb… frusztrált egy h*lye p*csa vagy"

- olvashatjuk a kommentelő durva véleményét.

Timi persze azonnal megvédte magát és mint kiderült, kicsit sem volt jogos a hozzászóló véleménye:

„támogattam és támogatok több menhelyet, gyermekkórházat, de ha felteszem az instára, akkor meg azért bántanak, hogy csak az önmagam reklámozása miatt csinálom.. pedig mindig mindent csupa szívből és szeretetből adtam. Az órát a férjemtől kaptam a házassàgi évfordulónkra"

- írta Vajna Timi Instagram-oldalán, amitől reméljük, hogy legalább egy kicsit elszégyellte magát a kommentelő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!