Pumped Gabó amerikai tévéshowban fog szerepelni - ifaktor
Az amerikai MTV néhány hete bejelentette, hogy érkezik a The Challenge című realityjük 37. évada, mostanra pedig a szereplők kilétére is fény derült – méghozzá egy ismerős arccal...


Pumped Gabó a saját Instagram-oldalán is bejelentette, hogy jómaga is megmérkőzik a valóságshowban.

Az előzetesből az is kiderült, hogy a 17 amerikai induló mellett, 17 versenyző a világ különböző pontjairól érkező szereplő is versenyzik majd.

„Emlékeztek még, amikor tavasszal távol voltam 5 hetet? Egy amerikai realityt csináltam, ami a The Challenge: Spies, Lies, & Allies! Ezt most mondhatom el nektek, végtelenül boldog vagyok és hálás, legfőképpen magamnak, hogy mertem álmodni, és azoknak, akik hittek bennem. Úgy érzem, jó úton járok, augusztustól itthon is látható lesz, magamat fogom szinkronizálni! It's Pumped Gabo in the house babyyyyyyyy"

– írta az Instagram-oldalán a celeb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!