Pumped Gabó egy meztelen nő fenekét posztolta - ifaktor

Akik rendszeresen figyelik Pumped Gabó tartalomgyártását, azok már tudhatják, hogy az influenszer egy forgatás miatt távol volt otthonától közel egy hónapig. Most visszatért és ezzel köszöntötte az internetezők népét.


Egy fotóval, amin egy hölgy teljesen pucéran áll az ablaknak támaszkodva. Persze Gabó nem szerette volna megsérteni az Instagram-szabályait, így a hölgy intimebb részeit kitakarva posztolta a képet róla.

Gabó nagy valószínűséggel viccnek szánta a képet és még az is lehet, hogy valójában nem ő készítette, vagy csak egy régi fotót vett elő a poén kedvére. Mindenesetre Gabó visszatért. Nagyon is.

„Hazajöttem de ne is törődjetek vele, na csumi"

- írta viccelődve posztjában Gabó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!