Pumped Gabo szerint mindegy hány hibát követünk el - ifaktor
Pumped Gabo áll egy fal előtt

Pumped Gabo legújabb Instagram-posztjában visszatekint hat évvel ezelőtti önmagára. Mesél nekünk büszkeségeiről és álmairól, de legfőképpen arról, hogyan kellett megküzdenie múltbéli hibáival és ellenlábasaival.


A Balaton Sound fesztiválon híressé vált Pumped Gabo személyisége igencsak megosztó a magyar közmédiában. Sokan kedvelik, de legalább ennyien nézik rossz szemmel is a fiú tevékenységeit.

Legújabb Instagram-bejegyzésében a fiú elmeséli, miként is tekint vissza a hírnév előtti időszakra. Nagy álma akkoriban az volt, hogy olyan legyen, mint példaképe Zyzz, aki egy oroszországi születésű ausztrál testépítő.

Abban az ominózus videóban is Zyzz mozgását utánozta Gabo, ami gyakorlatilag berobbantotta a közmédiába.

Már a videó megjelenése után nem sokkal rengetegen mentek oda hozzá fényképezkedni és beszélgetni. Innen aztán már nem volt megállás és az is egyértelművé vált Gabo számára, hogy a hírnévvel együtt a múltjának sötétebb részleteire is bizony fény fog derülni.

Például, hogy korábban meleg pornográf videókban is szerepelt, amire a mai napig megbánással gondol vissza. Ez után egy általa „bunkóbbnak" nevezett álarcot öltött magára, hogy elrejtse valódi önmagát és könnyebben megbirkózhasson a vele nem szimpatizáló emberekkel.

Szégyenérzete olyan nagy volt, hogy még édesanyját sem volt hajlandó meglátogatni hosszú időn át. Mára azonban már tanult a hibáiból és vallja, hogy mindegy mi történjen az életben, ha elég erősek és kitartóak vagyunk, bármivel meg tudunk birkózni és az élettől visszaigazolást nyerünk. Gabo mi így szeretünk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!