Puskával lövöldözött telefontokokra Pumped Gabo - ifaktor
Puskával lövöldözött telefontokokra Pumped Gabo

Pumped Gabo a Mobilfoxos srácokkal készített egy YouTube-videót, melyben komoly fegyverekkel tesztelték le a telefontokok bíróképességét.

A videó lényege az volt, hogy leteszteljék, hogy vajon hány telefontok tud megállítani egy golyót. Gabo először egy 22-es pisztollyal próbálkozott, amit a tizenegyedik tok tudott megállítani. Majd egyre komolyabb fegyverek következtek a sorban, például egy AK, illetve egy távcsöves mesterlövész puska is. Ezek a fegyverek már nyilvánvalóan több tokon tudtak áthatolni, de hogy pontosan mennyin az majd a videóból kiderül.

„A crazy Mobilfoxos srácok egy nap felhívtak és kérdezték: Gabo, mi lenne ha Mobilfoxos telefontokokat lőnél szét? Így tettünk, elmentünk, én szétlőttem a tokokat, AK-val Glockkal, távcsövessel, ők pedig felvették, youtubeon meg tudjátok nézni a Mobilfox csatornáján, szerintem komoly cucc lett! 😁"

írta Instagram-posztjában Gabo.

Az látszott az influenszeren, hogy nagyon élvezte a programot, mert eddig ilyen fegyverekkel csak a videójátékokban lövöldözött, bár ott elmondása szerint rengeteget.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!