Puskás Peti: A Való Világban verbális bántalmazás történik - ifaktor

Puskás Peti jelenleg a Való Világ 10 műsorvezetője Nádai Anikó mellett. A Reggeli mai adásában a villában zajló társadalmi problémákat feszegették, melyek a való életre is ugyan úgy jellemzőek. Konkrét példákkal élve: a verbális bántalmazásról és a környezetszennyezésről.


Előbbi és utóbbi probléma is foglalkoztatja Petit, mivel mindkettő ugyanúgy jellemzi a társadalmunk nagy részét is. Azaz sértegetés, pejoratív tartalmú jelzők egymásra, negatív töltetű beszélgetések.

A környezettudatosságra áttérve pedig az érintette meg Petit, hogy a villalakók kijelentették nem gyűjtik a szemetet szelektíven, ez a jelenség megint csak kivetíthető a Való Világ falain kívülre, ami továbbra is aggodalomra ad okot és megoldásra szorul.

Petivel a beszélgetést a linkre kattintva visszanézheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!