Puskás Petiék ismét gazdit találtak egy kiskutyának - ifaktor

Ahogy azt korábban megírtuk, az énekes újra ideiglenes befogadójává vált egy kiskutyának, akinek pár hét együtt töltött idő, most sikerült új családot találni.


Ahogy az Instagram-posztból is kiderül, ezúttal Pihét fogadta be Puskás Peti és Dallos Bogi, akit nagyon megszerettek és kívánják neki és a gazdáinak is, hogy boldog közös életük legyen.

Peti ezután arra hívta fel a figyelmet, hogy aki kutyát akar inkább fogadjon örökbe és ne szaporítótól vegyenek, mert rengeteg kutyára nem ilyen sors vár, mint Pihére, a menhelyek pedig tömve vannak. Minden élőlény többet érdemel ennél, majd ezeket a gondolatait #savetheanimals, #savetheplanet hashtaggel is megerősítette az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Újabb közös kép a szerelmesekről: Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Néhány nappal ezelőtt több hónapnyi titkolózás után Nádai Anikó közzétette az első közös képet Hajmásy Péterrel. Ugyan ehhez a képhez hashtag formájában a következőt írta Anikó: "#azelsőközösképünk #mostaztánleszilyenbőven".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!