Puskás Peti egy 1995-ös dalt vett elő az RTL új műsorában - ifaktor
Az RTL Klub legújabb saját gyártású produkciójában ezúttal Puskás Peti és Pataky Attilával vendégeskedett.


Második epizódjához ért a Nagy szám, amiben hazai hírességek, egy dal köré építve mesélnek életükről. Ezúttal Puskás Petitől és Pataky Attilától tudhattuk meg, hogy nekik mi is az a „nagy szám", amit a műsor végén elő is adtak.

A The Biebers frontembere egy 1995-ös szerzeményt dolgozott fel, méghozzá Novák Péter egykori együttesének a legismertebb dalát a Gyémántot. Peti egy szál gitár kísérettel adta elő a Kimnowak szerzeményét.

A műsor másik szereplője Pataky Attila meglepetésre egy saját dal köré építette fel a beszélgetést, ami az Inog a világ című Edda nóta volt.

A Nagy szám második részében rengeteg érdekesség kiderült a két kiváló előadóról, többek között az is, hogy Puskás Peti melyik dalát írta menyasszonyának Dallos Boginak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!