Puskás Peti fesztiválozás közben is figyel a környezetvédelemre - ifaktor
Puskás Peti fesztiválozás közben is figyel a környezetvédelemre
Puskás Petiről köztudott, hogy nagyon sokat tesz a természetünkért, és annak védelméért, és erről még a zsúfolt fesztiválszezonban sem feledkezik meg.


Igaz, hogy mostanában ez a kérdés elvesztette aktualitását, hiszen 2020-ban az egész fesztiválszezon úgy ahogy van elmaradt. De ha visszatér az élet a normális kerékvágásba, és újra többtízezer ember fog tombolni egy-egy fesztiválon, akkor ismét előtérbe kerülhet ez a kérdés.

Az biztos, hogy Peti és zenekara a The Biebers sokat tesz azért, hogy minél kevesebb szemét gyűljön össze egy ilyen tömegrendezvényen. A zenekarnak még saját repohara is van, amit nagyon remélnek, hogy idén már újra használni tudnak majd a fesztiválokon. Szerencsére manapság már majdnem mindenhol kötelező ezeknek a poharaknak a használata, ami elősegíti a szemetelés és a környezetszennyezés elleni harcot.

„Nem tudom fogok-e ebben az évben iszogatni fesztiválokon a Biebersös repoharainkból , mindenesetre jó visszaemlékezni , amikor mindenki kezében megcsillantak a neonszínű poharak a fenntarthatóság jegyében. Ha nincs még ilyened , menj fel a @goldrecordmusic mörcs oldalára!
Ha pedig van ötleted , milyen Biebersös ajándéktárgyat látnál szívesen, akár a természetvédelem szellemiségében , akkor írd meg kommentben!"

– írta Instagram-bejegyzésében az énekes.

Mindenesetre mi Petivel vagyunk, és reménykedünk benne, hogy idén már ő is és mi is újra a repoharainkból iszogathatunk egy fesztiválon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!