Puskás Peti tesójának segítségével készíti új dalait Dallos Bogi - ifaktor
Bogi visszatért a stúdiózáshoz, és hamarosan több vadonatúj dallal is megörvendezteti majd rajongóit.


Az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy hamarosan érkeznek az új szerzeményei, melyben több ismert zenész is a segítségére van. Insta-képén két Dani is feltűnik, méghozzá Puskás Peti tesója és Gerendás Péter fia személyében.

Ezenkívül még Wágner Emilt is megjelölte a posztban Bogi, aki korábban a Wellhello tagja volt. Az X-Faktor egyetlen női mentora arról már beszélt korábban, hogy Emillel régóta együtt dolgoznak, de úgy néz ki, hogy ezúttal párjának Petinek a két zenésztársa is segítéségére van az új lemez felvétele során.

„Készülnek az új dalok.💥✨"

– foglalta össze röviden posztjában az énekesnő.

Az biztos, hogy a rajongók már nagyon várják az új dalokat, de mi is egyre kíváncsibbak vagyunk, hogy mi fog kisülni ebből az összeállításból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!