Puskás Petiék szeméttelepen jártak - ifaktor
puskás peti zakóban

Puskás Peti és kedvese, Dallos Bogi is nagy állatvédőkként, illetve környezetvédőkként ismertek. Mindketten igyekeznek fenntartható életmódot folytatni, így példának okáért vegánok, valamint természetesen a hulladékot is szelektíven gyűjtik. Viszont, amit a szeméttelepen tapasztaltak arra nincsenek szavak...


„Pár hete a baràtaimmal elmentünk egy szeméttelepre, szembesülni a saját szemünkkel azzal, amiről a hírek is szólnak és megmutatni minél több embernek, hogyan is néz ki az a rengeteg hulladék, amit naponta termelünk és ezért miért lenne fontos tudatos fogyasztóvá válnunk... Egyre jobban azt látom megelégedünk az okoskodással, azzal hogy nyomunk egy lájkot, egy megosztást, dobunk egy dühös hozzászólást vagy végignézünk egy videót, amiben valaki véleményez másokat és mi erre úgy helyeslünk, ahogy elvárja tőlünk a képernyőn magyarázó fej. De a szó nem cselekvés, a tett viszont az. Lépj ki a monitor mögül, értsd meg a problémákat a saját tapasztalataid által és változtass, amíg lehet!"

– írja a posztjához az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!