Puzsér Róbert szerint Csobot Adél egy „tüzelő nősténydémon” - ifaktor
Csobot Adél az X-Faktorban.
Puzsér Róbert gyakran „áll bele” a kereskedelmi csatornákon foglalkoztatott hírességekbe. Ezúttal Istenes Bence párja, Csobot Adélt vette célkeresztbe.


Puzsér az utóbbi időben Csutival és Friderikusz Sándorral kapcsolatban is megfogalmazta – nem éppen pozitív – véleményét. Most éppen az X-Faktor 10. évada akasztotta ki őt, azon belül is az RTL Klub hozzáállása, és Csobot Adél szerepeltetése.

„Csobot Adél egy ilyen műsorban bármilyen észszerű számítás szerint legfeljebb versenyzőként vehetne részt, ott sem merész reményekkel – az RTL producerei mégis őt választották mentor gyanánt. Vajon miért? Éppen ezért.
A jelenség megfejtése az, hogy itt és most a néző a Survivor újabb epizódjait látja, a különbség csak annyi, hogy a tévécsatorna döntéshozói az épp képernyőre szánt hírneves senkit ezúttal nem egy lakatlan szigetre, hanem az egyik mentorszékbe dobták le – a néző akár úgy is érezheti, hogy ő kapta a megtiszteltetést. Félreérthetetlen gesztus ez ugyanakkor Orbán Viktornak: ha egy ambiciózus nő jól választ párt, és szül két szép magyar gyereket, ebben az országban bármit elérhet. Az a tény, hogy Csobot Adélnál ezer tehetségesebb, tapasztaltabb, kulturáltabb és minden szempontból alkalmasabb énekesnő él Magyarországon, ugyan kit érdekel? Tényleg Mészáros Lőrinc a legtehetségesebb magyar vállalkozó?
Én már Dallos Bogi mentorszékbe ültetése láttán is felhúztam a szemöldököm, mégis tagadhatatlan, hogy bár mindössze huszonkét évesen kapott szerződést, de már ekkor volt mögötte öt-hat évnyi zenei karrier – Istenes Bence élettársának ezzel szemben pár felejthető próbálkozásán kívül semmilyen szakmai múltja nincs. Csobot Adél valahogy úgy viszonyul Dallos Bogihoz, ahogy Dallos Bogi Keresztes Ildikóhoz – a mentorszékhez tartozó szakmai nívó zuhanása félreérthetetlen. Figyelemre méltó továbbá, hogy amíg Dallos Bogi egy kifejezetten visszafogott szereplő volt, addig Csobot Adél egy tüzelő nősténydémont ad elő a képernyőn, aki a talmi hírnévért nemcsak szégyentelen ripacskodásra, de ránézésre akár emberölésre is készen áll. Nyomasztó látni, ahogy ez a modellként és énekesként egyaránt bukott egószörnyeteg önmagából percenként kivetkőzve hajhássza a filléres népszerűséget – ahogy Dallos Bogit alkalmatlanná tette a méltósága, úgy teszi annak teljes hiánya alkalmassá Csobot Adélt.
A viháncoló celebrina leigazolása nemcsak a jobb sorsra érdemes nézőknek, de a többi mentornak is félreérthetetlen üzenet volt, Puskás Peti és Gáspár Laci pedig asztalon való szégyentelen fetrengéssel, bulizást imitáló, gyalázatos zendüléssel meg arcpirító színpadi vergődéssel reagált a kihívásra. Alföldi Róbert, Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós vagy Szikora Róbert soha nem aljasította volna magát ennyire a valóságshow hulladékreferenciáihoz. Egyedül ByeAlex gesztusait látva érezhető, hogy a szemérmetlenség közegében valamennyire kínosan érzi magát – ez pedig újra meg újra megnyilvánuló nárcisztikus primadonnasága ellenére is bizonyos kulturáltságot jelez. A színvonal évek óta tartó lejtmenetének nyomában 2021-re megvalósult a szabadesés: az X-Faktor tizedik évada eddig soha nem tapasztalt, penetráns szégyennel büntet. Képtelenség, hogy a műsor készítői ne érezzék: ez nem a Való Világ – legalábbis nem annak kéne lennie.”

– fejti ki véleményét a Facebookon Puzsér.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!