Rácz Jenő: "Amióta megnyitottunk csak aludni járok haza" - ifaktor

A koronavírus ugyan hátráltatta Rácz Jenőt abban, hogy megnyithassa éttermét, de nemrég eljött a kapunyitás ideje, ahova csak úgy özönlik a nép.


A Michelin-cillagos séfnek nincs túl sok ideje menyasszonyára, Gyuricza Dórira amióta teltházas esték vannak a Rumourban. Dóri azonban igyekszik toleráns és türelmes lenni, ahol tud segít vőlegényének.

A párral a Best Magazin készített egy interjút, melyben Jenő elmondta, hogy igyekszik Dóri kompenzálni, továbbra is 120%-on teljesít a kapcsolatukban és hamarosan az esküvőjük fog prioritást élvezni a minden napjaiban.

Dóri egy csodás társ: megérti, hogy most az étterem az első. Ráadásul ő is rendelkezik vendéglátós háttérrel, így pontosan belelát a miértekbe, és kimondottan büszke rám, ami meg csak tovább hajt. Nagyon kemény, hogy amióta megnyitottunk, csak aludni járok haza, a szabadnapokon – vasárnap és hétfőn zárva tartunk – igyekszem őt kompenzálni. Ha sűrű az élet, a kapcsolatomban akkor is százhúsz százalékon kell teljesítenem. Hamarosan meglesz az esküvő, ami szintén prioritást élvez.

- nyilatkozta Jenő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!