Rácz Jenő egy alig ismert gyümölcsöt mutatott be követőinek - ifaktor
Rácz Jenő köztudottan kedveli a különlegesebbnél különlegesebb ételeket és alapanyagokat és ezúttal is egy kevésbé ismert gyümölcsöt mutatott be Instagram-oldalán.


Ez a gyümölcs a Durián, amely egyesek számára elviselhetetlen szagáról ismert. Ennek ellenére készül azonban belőle mártás, fűszer, sőt jégkrém (!) is. A durián-fa részeit pedig alkalmazzák a népi gyógyászatban, láz és sárgaság ellen is nagyon hasznos!

Akár 45 méter magasra is megnőhet, de a termesztett változatok csak 10-15 méteresre nőnek meg, míg a megporzását a természetben denevérek végzik.

„120 napos érésű, Thai Durian. Amit a gyümölcsök királyának is szoktak emlegetni. Ki evett màr?! Èn szeretem, viszont egy nagyon megosztó gyümölcs az erős szaga miatt"

– írta a megosztó gyümölcsről Jenő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!