Rácz Jenő élete egyik legkeményebb kihívásáról emlékezett meg - ifaktor
Ki ne emlékezne a pillanatra, amikor a Nyerő Páros negyedik évadában a döntőbe jutásért, egy kőkemény próbatételt kellett kiállnia a Rácz Jenő-Gyuricza Dóra és Járai Máté-Járai Kíra párosnak. A séf most erről emlékezett meg Instagram-oldalán.


A Nyerő Páros történetének legkeményebb kihívása volt, amikor szakadó esőben, óriási szélben, hidegben álldogált a két pár, és az nyert, aki tovább bírta. Elképesztő akaraterőről, és küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot Rácz Jenőék és Járaiék is. Mi pedig a televízió képernyők előtt nagyon megrázó és megható képsoroknak lehettünk szemtanúi. A döntőbe végül Jenő és Dóri jutott, amit végül simán meg is nyertek Dér Heniék ellen.

„Lapozgattam a kèpeket a telefonomban... ez micsoda kemèny menet volt❤️ együtt bàrmire kèpesek az emberek❤️"

– emlékezett vissza a séf arra az iszonyatos küzdelemre, amit ott véghez vittek.

Az Insta-poszthoz Jenő menyasszonya Dóri is hozzászolt:

„Szeretlek és melletted vagyok jóban-rosszban️"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!