Konfliktus alakult ki egy műsorban Rácz Jenő és Dóri között - ifaktor
Rácz Jenő és Dóri.
Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza egy kvízen vett részt a Sztori magazin jóvoltából, ahol egy-két kérdés kivételével nagyrészt egyetértettek.


A kvíz lényege az volt, hogy Dórinak és Jenőnek minél inkább egy hullámhosszon kellett lennie azokban a kérdésekben, amelyet a Sztori kérdezője feltette nekik.

Többek között megtudhattuk, hogy Dóri az okosabb, de születendő kislányuknak Jenővel fog jobban meggyűlni a baja, hiszen egyértelműen ő lesz szerintük az aggódósabb szülő.

Amiben nagyon nem értettek egyet, és némi szópárbajt is eredményezett az az volt, hogy Dóri szerint Jenő nyomkodja többet a telefonját, míg Jenő szerint Dóri.

A sztárséf ki is fejtette, hogy amikor ezt szóvá teszi, akkor Dóri arra hivatkozik, hogy influenszerként neki ez a munkája. Dóri pedig nem hitt a fülének, hiszen szerinte Jenőnek is ez a munkája, amelyet egyből cáfolt is:

„Én egész nap dolgozom. Főzök”.

Erről lehet, hogy még lesz egy beszélgetésük otthon?!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!