Rácz Jenő séf és menyasszonya is megöregszenek - ifaktor

Akárcsak mindenki természetesen. De ez esetben az RTL Klub egyik új, igencsak népszerű műsorára gondolunk, amiben sztárpároknak mutatják meg, hogyan fognak kinézni több tíz év múlva. A műsor következő sztárpárosa Rácz Jenő séf és Gyuricza Dóri lesznek.


Az Életünk története című műsornak komoly előkészítő folyamatai vannak, amit Rácz Jenő Instagram-oldalán meg is mutatott követőinek.

Kedvenc sztárjainktól már láthattuk párszor a műsor részleteit, azonban az előkészítő folyamatokat most először láthattuk Jenő oldalán. Az már biztos, hogy sokkal komolyabb előkészítése van, mint amire számíthattunk.

„Jövőhét hétfőn egy utazásra indulunk az időben, együtt öregedünk meg az @eletunktortenetertl műsorában. Már csak 7 nap😊 nem semmi volt a maszklevétel... mozdulatlanul kellett ülnünk begipszelt fejjel"

– olvashatjuk Jenő posztjában.

Mi pedig már alig várjuk, hogy láthassuk Jenőt és párját együtt megöregedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!