Különleges klipet készített Radics Gigi: A kislánya is szerepel benne - ifaktor
Radics Gigi tegnap este Facebook live-ot tartott követőinek, ahol részletesen beszélt legújabb szerzeményéről, az Egy vagy velemről, amit jövő héten A Dal színpadán is előad.


A klippremierre is ekkor kerül sor, ami nagyon különleges lesz, hiszen az énekesnő kislánya is feltűnik benne. Gigi elmondta, hogy továbbra is tartja azt, hogy nem fogja mutogatni a gyermekét, de ehhez a projekthez elengedhetetlen volt a jelenléte.

„Na ki lesz benne az új videóklipemben? 😍❤️ Képzeljétek már nem sokat kell várni arra, hogy látható legyen. Jövő hét szombaton A Dal2021 című műsorban való szereplésem után elérhető lesz a YouTube csatornámon. Remélem tetszeni fog! Szerintem életem egyik legjobb videója lett, amit a világhírű Attraction Performances Produkcióval készítettünk."

– írja Instagram-bejegyzésében az egykori Megasztár győztes.

Radics Gigi Facebook-oldalán azt is elárulta, hogy a klipben árnyéktánc kíséretében az ő élet mesélik el, és nagyon megható számára, hogy mindezt olyan művészek teszik, mint az Attraction Performances tagjai.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!