Radics Gigi elárulta: sminkfüggővé tette a népszerűség - ifaktor
Radics Gigi arany vállú ruhában áll

A népszerű énekesnő, Radics Gigi legújabb Instagram-bejegyzésében elárult egy érdekes tényt magáról, amiről eddig nem igazán hallhattuk beszélni, pedig egyre nagyobb népszerűséget kapnak a közösségi médiában az őszinte bejegyzések.


Gigi elmesélte Insta-oldalán követőinek, hogy újabban anyuka teendői miatt, nem sok ideje marad a sminkelésre, ami korábban nagyon zavarta volna. Gigi posztjából megtudtuk, hogy az énekesnő még az utcára se mert lemenni smink nélkül, amit valahol annak köszönhet, hogy befutott énekesnő lett és koncertekről koncertekre járt.

Így Gigi teljesen hozzászokott a mindennapokban is a sminkeléshez és a boltba is szépen kifestett arccal járt. Olyannyira, hogy már el se tudta képzelni, hogy az utcára színpadi smink nélkül kilépjen.

Mára ez már szerencsére teljesen megváltozott és Gigi elfogadta önmagát természetesen is, így bátran felvállalja sminktelen arcát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az óriási követőtáborának is bátran megmutatta natúr arcát.

„Mostanában nincs annyi időm sminkelni az anyai teendők miatt, de én ezt egyáltalán nem bánom. Jó érzés, hogy pihenhet a bőröm 9 év után. Aki ismer engem személyesen az tudja, hogy soha nem szerettem smink nélkül kimenni az utcára, vagy elindulni bárhová. Ez azért is volt, mert megszoktam a Megasztár után, hogy mindig el kellett készülnöm a koncertekre, fotózásokra, vagy interjúkra. Hálaistennek elég pörgős volt az elmúlt 9 évem, de ez azt is eredményezte, legalábbis úgy gondoltam, nem mehetek sehová, hétköznapokon sem smink nélkül, mert ha valaki esetleg meglát nélküle, akkor biztosan majd az alapján ítél meg, hiszen még sminkkel is sokszor kaptam az ívet... 😬 Miért kell annyi smink? Vagy de csúnya vagy, 30 évesnek nézel ki stb. Én ezt el is hittem 16 évesen és megfogadtam, hogy bárhová is megyek, mindig úgy lépek ki az ajtón mintha színpadra állnék. Rosszul tettem. Olyan képet akartam látni magamról mindig, minden percben, ami nem a valóság. Biztos van mindenkinek olyan porcikája, amit esetleg nem szeret magán, nekem is van! Nem is egy, vagy kettő... De időközben elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok. Nem azt mondom, hogy ezek után nem fogok sminkelni, mert az nem menne, hiszen az egyik kedvenc hobbim a sminkelés és színpadi ember is vagyok, de ebben az elmúlt időszakban megtanultam jól érezni magam nélküle is. Nem mellesleg rengeteg időt megspórolok az életemből és ezt az időt a családomra fordíthatom. 😍 (Mielőtt bárki megtámadna, hogy van rajtam smink, az csak ajakápoló)"

– számolt be Gigi Insta-oldalán hosszasan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!