Radics Gigi motiválja követőit az egészséges életmódra - ifaktor
Radics Gigi a homokban ül kék ruhában

A népszerű énekesnő, Radics Gigi Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy már most milyen változásokon ment keresztül, mióta újra rendszeresen jár mozogni és az egészséges táplálkozásra is odafigyel.


Az énekesnő célja egyértelműen az volt posztjával, hogy motiválja azokat a követőit, akik pont a változtatás előtt állnak és csak egy löket kellene nekik, hogy bele is merjenek vágni.

Gigi bejegyzésében elárulta, hogy még nem érte el a végső célját, de már most sokat változott a teste és sokkal jobban érzi magát a bőrében is.

„Alakul a molekula. Végre van erőm edzeni újra, időm az már kevésbé, de szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján. Emlékeztem, hogy sokkal energikusabb voltam fizikailag és mentálisan is egyaránt, amikor edzésben voltam, de most újra megbizonyosodtam arról, hogy mennyire jó hatással van az emberre a mozgás és az egészséges étkezés. Még mindig van mit faragni, de ha elértem a versenysúlyomat, akkor beszámolok nektek, milyen testi változásokon mentem, megyek keresztül (számokban), hátha tudok ezzel segíteni valakinek"

- olvasható Gigi bejegyzésében.

A kommentek között észrevettük, hogy Gigi rajongói annyira szeretik az énekesnőt, hogy bárhogyan néz ki, nem számít nekik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!