Radics Peti felhagy a videózással - ifaktor
RADICS PETI
Magyarország egyik legnépszerűbb YouTubere, aki általában humoros videóival és paródiáival szórakoztatott minket, felhagy a tartalmak gyártásával – egy időre legalábbis biztosan.


„Sokat gondolkodtam a csatornámon, a videóimon és azon, hogy mennyire kihatással van ez az egész a magánéletemre és az egyéb munkáimra. Úgy érzem, jelen pillanatban alkalmatlan vagyok egy ekkora embertömeggel rendelkező csatorna vezetésére. Túl sok figyelmet szenteltem rá, a magánéletem rovására"

– kezdi a közleményt a YouTuber.

„Túl sokszor hagytam figyelmen kívül saját magam. Ennek ideje véget vetni. Így határozatlan időre szüneteltetem a tartalomgyártást. Szeretnék majd egyszer visszatérni újult erővel, friss ötletekkel, 110 százalékon pörögve. Van 3 projekt, amik még publikálásra kerülnek a következő napokban, utómunka van csak vissza velük, azokat szeretném befejezni, aztán szünetre vonulok. Nem tudom meddig. Lehet, hogy pár nap, hetek, hónapok, de szükséges ameddig nem jön minden egyenesbe körülöttem és saját magamban"

– zárja a bejegyzést az újabban már az arcát is felfedő Peti.

Radics Petit tehát a következő néhány napban, vagy hétben még mindenképpen láthatjuk és élvezhetjük a maradék új videóját, azután viszont ki tudja meddig biztosan nem. Talán végleg felhagy a videózással? Mi állhat a magánéleti hátterében? Kérdések, amelyekre választ egyelőre nem remélhetünk. Az viszont biztos, hogy a magyar videózás egyik olyan emblematikus figurája, akit rengetegen fognak hiányolni a hazai YouTube palettájáról.

Reméljük, Peti mihamarabb visszatér és tovább szórakoztat minket!

Ne hagyd ki!