Rádiós showműsor lesz Henry Kettnerék podcastjéből - ifaktor
Henry Kettner, Abosi Barni, és Török Ábel podcastje eddig is elérhető volt a Manna FM-en, de most egy szintet lépett az együttműködés, és február közepétől, már élőben hallhatjuk őket a rádióban.


A TRIÓ! podcast legutóbbi adásában számoltak be a jó hírről, hogy hamarosan minden pénteken kétórás showműsor keretein belül találkozhatunk velük.

Azóta egy Facebook-oldala is született a Trió Shownak, ahol Barniék az alábbi bejegyzést tették közzé:

„Először is szeretnénk nagyon szépen megköszönni itt az első posztunkban, hogy azzal, hogy ennyien aktívan hallgatjátok a podcasteket, lehetővé tettétek, hogy egyel feljebb lépjünk azon a virtuális létrán. Február közepétől ugyanis MINDEN Pénteken 19:00-21:00 óráig ÉLŐBEN! hallgathattok minket a Manna FM 98.6-n ezen kívül élőben követhettek minket Facebook live-ban, hozzászólhattok az adáshoz Facebookon, SMS-ben, Viberen, be is telefonálhattok, illetve izgalmas nyereményekért játszhattok majd velünk adásban! A Podcast-ből Show lett! Elképesztően izgatottak és lelkesek vagyunk, kíváncsian várjuk, hogy fog nektek tetszeni, hogy a Triót élőben hallhatjátok majd az éterben! A podcastek természetesen ugyan úgy megmaradnak!"

Ezzel a srácok karrierje egy fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen kilépve az internet világából, hamarosan rádiós műsorvezetőként fognak debütálni. Amire egy hatalmas kihívásként tekintenek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!