Rádőlt egy hatalmas fa Járai Máté autójára - ifaktor

A népszerű színész, Járai Máté Instagram-oldalán mutatta meg követőinek a hatalmas tragédiát: rázuhant autójára egy óriási fa. Később az RTL Klub Reggeli műsorában számolt be az esetről Peller Annának és Mariannak.


Anna és Mariann élő videóhívásban kérdezték meg Mátétól, hogy mi is történt pontosan és hogy van-e bármi probléma a kocsijával, vagy megúszta esetleg a balesetet. Máté így válaszolt:

„A következő volt. Még ágyban voltunk mind a ketten és egyszer csak azt hallottuk, hogy ordítoznak a szomszédok, hogy: Máté, Kíra. El nem tudtuk képzelni, hogy mi történt. Kíra kiment aztán én is kibolyongtam pizsamában és képzeljétek el, hogy a kocsim helyén egy fa állt"

- kezdte Máté a történetet, majd így folytatta:

„Tehát konkrétan úgy dőlt ki, hogy rá esett az egész lombozata. És nem a vihar miatt, hanem annyi eső esett, hogy kimosta a gyökerét és kidőlt egy az egyben. Végül kihívtuk a tűzoltókat és végül gyakorlatilag fogpiszkálóvá aprították a fát. Egész jól megúsztuk, mert pár horpadáson kívül nem lett baja"

- számolt be a Reggeli műsorában Máté.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!