Rákóczi Feri is csatlakozott az erdők megtisztításért indított kampányhoz - ifaktor
Rákóczi Feri is csatlakozott az erdők megtisztításért indított kampányhoz
A héten már beszámoltunk róla, hogy az Aktív Magyarország Tavaszi nagytakarítás névvel kampányt indított, melyben a természetben való szemetelés ellen, és az erdők tisztaságáért küzdenek.

A kampány egyik fő arca a Follow the Flow énekese Szakács Gergő lett, de ezúttal a népszerű műsorvezető Rákóczi Ferenc is csatlakozott a kiváló kezdeményezéshez.

Feri ezúttal a Velencei-hegységben járt, és szedett össze egy halom szemetet mások helyett. A kezdeményes elsődleges célja, hogy mindenki legalább annyira vegye a fáradtságot, hogy a saját szemetét eltávolítja az erdőkből és ha ez megvalósulna, akkor már egy sokkal tisztább környezetben tudnának kirándulni a természetbe vágyók.

„Nézzük pozitívan: ha mindenki kihozná az erdőből amit bevitt, akkor nem tudnál csatlakozni a tavaszinagytakaritas.hu oldalán azokhoz, akik szívükön viselik az erdők tisztaságát😜 a legközelebbi kirándulásodon csatlakozz hozzánk, fogj egy szemeteszsákot, és segíts, hogy kedvenc kiránduló helyed tiszta legyen!🌳🌲🌿"

– írta Instagram-bejegyzésében Rákóczi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!