Rákoczi Feri már alig várja, hogy a vendégek újra ellepjék az éttermét - ifaktor
A rádiós műsorvezetőnek van egy étterme, ami már egy ideje a járványügyi korlátozások miatt, csak elvitelre tud ételt szállítani, Feri viszont már nagyon várja, hogy ennek az időszaknak vége legyen és újra kinyithassanak.


Rákóczi Feri Instagram-oldalára került fel egy kép, amin az étterme előtt az alkalmazottjaival látható.

„Egy hete még nagykabátban a @korhelyfaloda előtt. Nagykabát már nem kell, vendég meg még nem lehet😟nagyon várunk már benneteket🙏❤️"

– írta bejegyzésében a rádiós.

Feri 2014-ben döntött úgy, hogy megvalósítja álmát, és nyit egy saját éttermet. A vendéglátó egység a Korhely Faloda&Daloda nevet kapta, és Budapesten a Liszt Ferenc téren található. Valószínűleg Feri számára eddig ez a legnehezebb helyzet, amiben került étterem tulajdonos pályafutása során, de reméljük már ez sem tart sokáig is és a Korhely hamarosan újra megnyithatja kapuit a vendégek előtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!