Rasszista kommenttel bántja egy nyugdíjas Horváth Grétáékat - ifaktor
Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid ölelkezve puszit adnak egymásnak

Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid mindketten igen népszerűek a közösségi médiában és akárcsak minden más közösségi média sztárt, így őket is éri bántás vagy negatív kritika. Újabban Dávidot találta be egy ismeretlen kommentelő, aki rasszista megjegyzésekkel bántja a párost.


Dávid Instagram-oldalán megosztott egy fotót párjával, Grétával, amin aranyosan állnak egymás mellett és mosolyognak a kamerába.

„Igyekeztem csinálni egy jó selfiet magunkról, kár, hogy csak a régi nokia3310-esem volt nálam, legalábbis a kép minősége alapján"

- írta viccelődve Dávid közös képükhöz, majd később érkezett is a rasszista megjegyzés:


„Nagyon szép cigánypárt láthatunk. Dobd el a telefont. 😂😂"

- írta az igencsak rosszindulatú hozzászólást egy ismeretlen, nyugdíjas korú hölgy. Persze Dávid úgy érezte, ezt már nem hagyhatja annyiban, ugyanis nem az első eset, hogy ugyan ez a hölgy bántó kommenteket fűz képeikhez.

„Ági mama egyem a zúzzád, te tuti gerjedsz rám, akkora figyelmet szentelsz nekem! 😉 amúgy adnálak ha nem lennél ennyire savanyú, rosszindulatú, nem lennék házas, vak lennék meg hülye, ugye nem lennék cigány, plusz valami zúzós apokalipszis után te lennél az utolsó nő akivel lenne sansz egy kis répázgatásra…😈😈😈 utóirat: vicceltem, akkor sem! Utóirat kettő: ne tessen má itt cigózni, nem divat ez! Ellenben megy a hegyi doktor, szemcsit fel, otthonkát megigazítani aztán szkreccs! Jóéjt Ágimama! Cshókollak"

- reagált a kommentre Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!