Rászoruló anyukának segít Kiss Barbara - ifaktor
Kiss Barbara a tó partján áll

Az egykori szépségkirálynő, Kiss Barbara nem olyan régen édesanyává vált. Ezzel együtt szívügyévé vált a nehéz sorsú szülőtársain segíteni, amit Instagram-oldalán osztott meg követőivel.


A népszerű influenszer közösségi oldalán hívta fel követői figyelmét arra, hogy mennyire fontos, hogy segítsünk egymáson, főleg ezekben a nehéz időkben. Így egy nagyszerű adományozási lehetőséget népszerűsít posztjában.

Barbi szívéhez egyre közelebb kerülnek az édesanyák, lévén, hogy ő is az lett pár hónappal ezelőtt. Emiatt fontosnak tartja, hogy beszéljen a nehezebb ügyekről is közösségi oldalán, ha azzal egy rászorulónak segíteni tud.

Szerintünk példaértékű, ahogyan Barbi ennyire lényeges és fontos dolgokkal foglalkozik véleményvezérként, hiszen rengetegen követik, így fontos, hogy milyen példát mutat rajongóinak.

„Szerintem minden mami szuperhős!❤️ Főleg amióta a saját bőrömön is megtapasztalom nap mint nap, hogy amellett, hogy nincs ennél fantasztikusabb dolog a világon, iszonyatosan nehéz..
De ezért is szuper az instagram közösége(m), mert itt is annyi anyukával tartom a kapcsolatot, akikkel segítünk egymásnak, tapasztalatokat osztunk meg.🙏🏽
Most a @momwow.shop -on anyák napjáig egy rászoruló anyukának tudunk segíteni, azzal, hogy minden maszk vásárlása után 500ft-ot jóvá írnak Neki"

– írta közösségi oldalán Barbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!