Hernádi Bence Dzsudzsák Balázzsal beszélgetett - ifaktor
Dzsudzsák Balázzsal beszélgetett Hernádi Bence
Bence, aki leginkább a legnagyobb videómegosztóportálon aktív – méghozzá rBence néven – legújabb kontentjében hazai celebekre írt rá, követve az új nemzetközi hullámot, miszerint nagy külföldi sztárokra írnak rá a közösségi médiákban.
„Az első ember, akinek írni fogunk, nem más, mint a legnagyobb hal ebben a vízben, Dzsudzsák Balázs. Úgy tudom a >>Báttya<< most igazolt egy kisebb csapatba, de nem tudom, mert nem vágom a futballt"

– indítja a videót Bence, majd a következőt írta a jelenlegi magyar foci egyik legnagyobb alakjának.

„Szia, Balázs! Azt szeretném kérdezni, hogy jövőre számíthatunk-e rád az isaszegi felnőtt válogatottban? A fizetést nehéz lenne megoldani, ezért valószínűleg elneveznénk rólad egy-két utcát. További sok sikert és várunk haza!"

Dzsudzsákon – aki majdnem 1 millió követővel rendelkezik az Instán – kívül írt még a teljesség igénye nélkül: Lilunak, Palvin Barbinak, Vadon Janinak, Győrfi Pálnak, Hercegnek, Csonka Andrásnak, Dér Heninek.

Csonka András, Gáspár Laci, Palvin Barbi és Zámbó Krisztián például nem reagált. Dér Heni viszont igen. Heninek azt írta Bence, hogy:

„Te vagy kedvencem a Nyerő Párosban!"

, amire az énekesnő szivecskéket küldött vissza.

Szabó Ádám szintén, visszaírt arra a bókra, hogy:

„Imádom, amit csinálsz!".

A Sztárban Sztár énekese megköszönte a dicséretet.

„Tetszik a hajad! Mit használsz rá, hogy mindig 10/10?"

– tette fel a kérdést Opitz Barbinak. Barbi pedig egészen pontosan válaszolt, hogy milyen hajápolókat használ a tökéletesség érdekében.

Bence legnagyobb meglepetésére egy nem várt válasz is érkezett. Méghozzá Dzsudzsák Balázstól, aki mindössze annyit válaszolt:

„Köszönöm".
„Egy 900 ezres oldaltól egy k betűnek is örültem volna. Ez azért komoly"

– vallja be őszintén az ötletgazda.

„Őszintén azt gondoltam, hogy senki nem fog írni, ahhoz képest egész jó vagyok ezzel"

– fogalmaz a videó végén.

Te melyik celebbel beszélgetnél el legszívesebben?


Ne hagyd ki!