Kommentcunami zúdult Rácz Jenő Mengyiről szóló posztjára - ifaktor

Rácz Jenő megható üzenettel fejezte ki, hogy mit gondol Mengyiről és A Konyhafőnökben nyújtott munkájáról.


"Köszönöm szépen a kitartó munkádat @li_mengyi_88 Az Én szememben az összes idáigi évad legerősebb versenyzője voltál. Gratulàlunk Rolinak a megérdemelt győzelemhez, szép meccs volt"

- írja Instagram posztja alatt Jenő.

Több mint 15 ezer lájk és 100 hozzászólás érkezett a bejegyzés alá tegnap este óta. Többnyire az olvasható, hogy Mengyinek kellett volna nyerni. Néhol szofisztikáltabban fejezték ki magukat a kommentelők, néhol kevésbé.

Neki kellett volna nyerni. Roli nem egyszer a kieses szelen volt, most a finaleban is idegbeteg volt mengi viszont vegig nyugodt fonok volt.
Sajnálom hogy nem Mengy nyerte. Neki szurkoltam az elejétől fogva. De gratulálok Rolinak.
Nekem Mengy a nyerte. Roli csak az eszét játszotta, hogy ő ezért jött haza,ez az egyetlen esélye....bakker ha elfogy a 10 milla mit csinálsz? Menj el dolgozni,kedves idegbeteg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!