Kommentcunami zúdult Rácz Jenő Mengyiről szóló posztjára - ifaktor

Rácz Jenő megható üzenettel fejezte ki, hogy mit gondol Mengyiről és A Konyhafőnökben nyújtott munkájáról.


"Köszönöm szépen a kitartó munkádat @li_mengyi_88 Az Én szememben az összes idáigi évad legerősebb versenyzője voltál. Gratulàlunk Rolinak a megérdemelt győzelemhez, szép meccs volt"

- írja Instagram posztja alatt Jenő.

Több mint 15 ezer lájk és 100 hozzászólás érkezett a bejegyzés alá tegnap este óta. Többnyire az olvasható, hogy Mengyinek kellett volna nyerni. Néhol szofisztikáltabban fejezték ki magukat a kommentelők, néhol kevésbé.

Neki kellett volna nyerni. Roli nem egyszer a kieses szelen volt, most a finaleban is idegbeteg volt mengi viszont vegig nyugodt fonok volt.
Sajnálom hogy nem Mengy nyerte. Neki szurkoltam az elejétől fogva. De gratulálok Rolinak.
Nekem Mengy a nyerte. Roli csak az eszét játszotta, hogy ő ezért jött haza,ez az egyetlen esélye....bakker ha elfogy a 10 milla mit csinálsz? Menj el dolgozni,kedves idegbeteg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!