Rácz Jenő séf és barátnője Schobertékkal vacsorázott - ifaktor

Jenő, aki a Konyhafőnök című gasztroreality egyik ítésze és YouTuber párja, Gyuricza Dóra együtt fogyasztották el vacsorájukat a két fitneszguruval, Schobert Norbival és feleségével, Rubint Rékával.Jenőék az utóbbi időben nagyon felkapottak, amióta megnyerték a Nyerő páros című műsort.

„Annyira, de annyira jòl éreztük magunkat!!! Köszönjük a meghívást és a szuper estét @chefjenoracz és @gydorejj. Gratulálunk Mindenhez! Az étterem @bestiabudapest pedig szuper választás volt! Hatalmas gratuláció @rozinawossala! Fantasztikus ízek, szuper kiszolgálás! Hamarosan visszatérünk!"

– látható Rubint Réka kiírásában.

A poszt ezen a linken érhető el.

A két páros a budapesti Bestia étterembe látogatott el, amelynek egyik társalapítója Wossala Rozina. Kisebb meglepetés volt, hogy ez a két páros együtt vacsorázott, hiszen eddig semmilyen arra utaló jelet nem láttunk, hogy ilyen jóban lennének, de úgy néz ki, hogy egészen jó baráti kapcsolatot ápol ez a négyes.

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!