Rácz Jenő séf és barátnője Schobertékkal vacsorázott - ifaktor

Jenő, aki a Konyhafőnök című gasztroreality egyik ítésze és YouTuber párja, Gyuricza Dóra együtt fogyasztották el vacsorájukat a két fitneszguruval, Schobert Norbival és feleségével, Rubint Rékával.Jenőék az utóbbi időben nagyon felkapottak, amióta megnyerték a Nyerő páros című műsort.

„Annyira, de annyira jòl éreztük magunkat!!! Köszönjük a meghívást és a szuper estét @chefjenoracz és @gydorejj. Gratulálunk Mindenhez! Az étterem @bestiabudapest pedig szuper választás volt! Hatalmas gratuláció @rozinawossala! Fantasztikus ízek, szuper kiszolgálás! Hamarosan visszatérünk!"

– látható Rubint Réka kiírásában.

A poszt ezen a linken érhető el.

A két páros a budapesti Bestia étterembe látogatott el, amelynek egyik társalapítója Wossala Rozina. Kisebb meglepetés volt, hogy ez a két páros együtt vacsorázott, hiszen eddig semmilyen arra utaló jelet nem láttunk, hogy ilyen jóban lennének, de úgy néz ki, hogy egészen jó baráti kapcsolatot ápol ez a négyes.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!