Rácz Jenő séf és barátnője Schobertékkal vacsorázott - ifaktor

Jenő, aki a Konyhafőnök című gasztroreality egyik ítésze és YouTuber párja, Gyuricza Dóra együtt fogyasztották el vacsorájukat a két fitneszguruval, Schobert Norbival és feleségével, Rubint Rékával.Jenőék az utóbbi időben nagyon felkapottak, amióta megnyerték a Nyerő páros című műsort.

„Annyira, de annyira jòl éreztük magunkat!!! Köszönjük a meghívást és a szuper estét @chefjenoracz és @gydorejj. Gratulálunk Mindenhez! Az étterem @bestiabudapest pedig szuper választás volt! Hatalmas gratuláció @rozinawossala! Fantasztikus ízek, szuper kiszolgálás! Hamarosan visszatérünk!"

– látható Rubint Réka kiírásában.

A poszt ezen a linken érhető el.

A két páros a budapesti Bestia étterembe látogatott el, amelynek egyik társalapítója Wossala Rozina. Kisebb meglepetés volt, hogy ez a két páros együtt vacsorázott, hiszen eddig semmilyen arra utaló jelet nem láttunk, hogy ilyen jóban lennének, de úgy néz ki, hogy egészen jó baráti kapcsolatot ápol ez a négyes.

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!