Reagált a róla szóló cikkekre Schobert Norbi - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásának egyik vendége volt Schobert Norbi, aki a róla szóló hírekre, cikkekre reagált. Elmondta, hogy tévedés történt, ő nem fenyegetőzött perrel és nem is perel be senkit, csupán csak büntetőfeljelentés van folyamatban.


A Reggeli műsorvezetőinek elmondta, hogy ő hogyan látja a dolgokat és mi a tapasztalata. Norbi szerint nem egy Facebook-csoportról van szó, hanem többről, melynek adminisztrátorai összeköthetőek Update márkájának konkurensével. Fő célja a csoportoknak és a benne zajló kommunikációnak, hogy a fitneszgurut, családját, életmódprogramját, termékeit rossz színben tüntessék fel. Azt is elmondta, hogy olyannyira messzire ment némelyik ember, hogy megszórták kukaccal a termékeit és azt hangoztattak, hogy fogyasztásuk kártékony az egészségre nézve.

Hozzátette azt is, hogy elsősorban nem maga vagy a családja miatt lépett fel az említett csoportok ellen, hanem az alatta dolgozó, 2000 alkalmazott is komoly veszélybe kerülhet akkor, ha a kiépített üzleti hálózata károsodik.

A beszélgetést a linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!