Reagált az őt ért támadásokra Schobert Norbi - ifaktor

Legújabb botránya miatti támadásokra reagál az ország önjelölt fitneszguruja.


A tegnap esti Fókusz adásában arról beszélt, hogy nem érti miért kell olyan összefüggéseket keresni az elmondottakban, amit ő nem állított, ezzel szemben véleményét, miszerint a vágódisznó súlya 100 kiló és nem egy férfié, továbbra is fenntartja.

Ezen kijelentése több ismert férfinél is kiverte a biztosítékot, köztük Osváth Zsoltnál- amelyről a tegnapi napon be is számoltunk- és Lakatos Márknál is, aki azt állította, hogy ez bőven kimeríti a body shaming fogalmát.

"Ez bűvészkedés a szavakkal, nincs mit magyarázni. Ő pontosan tudja, hogy mit és miért nyilatkozik. Vágódisznóval hozta össze az emberi testnek a képét, ami szerintem sértő, felháborító és undorító. Nekem is írt Schobert Norbi az Instagram-oldalamra egy üzenetet, hogy ezt miért nem személyesen beszéljük meg. Nos, én nem akarok Schobert Norbival személyesen semmit sem megbeszélni ebben a témában"

-nyilatkozta Márk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!