Rebel Wilson sokkoló formában van, egyből bikinit húzott - ifaktor
Rebel Wilson lila felsőben mosolyog

A színész 27 kilogrammot fogyott, ami mellé egy jó adag önbizalom is társul.


Rebel Wilson Instagramján osztott meg egy képet, ahol szinte az egész világot megdöbbentő formájáról tett tanúbizonyságot. Floridában készült a kép és mivel az időjárás ott rendkívül meleg, nem is nagykabátban, hanem bikiniben pózolt a színésznő.

„Palm Beach-ing. Azt hiszem Floridába akarok költözni, most."

írta Instagram posztja alatt Rebel.

A színésznő 2020-ban ünnepelte 40. születésnapját és elhatározta, hogy mindent megtesz azért, hogy egészséges életet éljen és ennek természetesen a súlyvesztés is masszív velejárója. Természetesen a követőit és rajongóit sem hagyta ki a mindennapi friss infókból, így akik szeretik és követik a színésznőt végigkísérhették a változás útján.

Tavaly Novemberben Rebel megosztotta követőivel, hogy sikerült elérnie a kitűzött célt és elérte azt a súlyt amit szeretett volna, egy hónappal az év vége előtt.

„Tudom, hogy ez nem a kilókról szól, hanem arról, hogy egészségesek legyünk, ugyanakkor kellett egy kézzel fogható, szemmel láthatót mérés, amivel célt tűzhetek ki magam elé. Ez a cél pedig a 75 kilogramm volt."

Decemberben, egy Instagram-live keretein belül megosztotta rajongóival néhány tippjét és módszerét, amit ő is használt ahhoz, hogy elérje ezt a szemkápráztató átalakulást.

„Elhatároztam, hogy 2020-at az „egészség évének" fogom nevezni és megváltoztatok mindent ami az életstílusomat illeti. Nem csak fizikálisan, de mentálisan is."

A színésznő számára elképesztően fontos volt, hogy legyen mellette valaki, aki a mentális kicsapongásait tudja kezelni, ezért heti szinten be kellett jelentkeznie egy szakembernél, akivel átbeszélték az aktuális nehézségeket és segítségével leküzdte napi problémáit is.

Ugyanakkor a fizikális rész is rendkívül aktívra sikeredett, amelyről így nyilatkozott a színésznő

„Furcsa, de sosem gondoltam volna, hogy túrázok majd hegynek fölfelé. Igazából ki gondolta volna, hogy ez egy örömforrás is lehet? Elképesztően jó! Kint lenni a természetben és friss levegőt szívni, imádom és imádom, szóval most már mindig amikor csak tehetem, megyek."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!