Régi álma vált valóra Caramel feleségének, Szilvinek - ifaktor

Beteljesült régóta dédelgetett álma Szilvinek, aki mindig is kiszerette volna magát próbálni a szinkronszínészet világában. Ez néhány héttel ezelőtt valóra is vált, ugyanis egy hamarosan megjelenő Disney mese karakterének hangját tudhatja magáénak.


Számos ismert magyar ember gratulált Szilvinek az Instagram-oldalán. Többek között Dárdai Blanka, Dukai Regina és Nagy Bogi is.

"Pár héttel ezelőtt teljesült egy régi álmom , már évek óta ki szerettem volna próbálni, milyen lehet szinkronizálni"- írja Szilvi.

Gratulálunk Szilvinek, hogy sikerült elérni az álmát! Reméljük a jövőben is csak gyarapodni fognak a pipák azon a bizonyos 'wishlist'-en.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!