Régi álmát váltotta valóra B. Nagy Réka - ifaktor
Réka az Instagram-oldalán számolt be, hogy egy régi vágyát teljesítette azzal, hogy megvette első elektromos gitárját.


Az influenszer a Miskovits Marcival közös Harcolok című klipben már látható gitárral a kezében, és ez volt az a pillanat, amikor végleg eldöntötte, hogy beszerez egy sajátot.

„Bemutatom Lujzát 🎸 akivel első perctől kezdve elválaszthatatlan társak lettünk😀 Egyébként egy kis sztori: Már elég régóta szerettem volna elektromos gitárt, de úgy igazán sosem határoztam el magam, aztán pedig a Harcolok klip forgatásnál annyira beleszerettem, hogy tudtam mostmár muszáj beszereznem egyet🙈 Ti játszotok valamilyen hangszeren?😱"

– írta Insta-posztjában a feltörekvő énekesnő.

Rékának egyre jobban ível felfele a zenei karrierje, a tavalyi év végén már két díjat is bezsebelt ezzel kapcsolatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!