Rejtélyes hívások futnak be a rendőrségre J.Lo házából - ifaktor
Jennifer Lopez egy zöld ruhában a Versace divatbemutatóján

J.Lo egyik előadását követően kezdődtek a hívások, 6 hónappal ezelőtt.


Valaki nagyon szeret szórakozni mind Jennifer Lopezzel, mindig pedig a los angeles-i rendőrséggel. Mindkét fél rendkívül dühös, hogy folyamatos hívások árasztják el a rendőrséget azzal az indokkal, hogy menjenek ki az énekesnő házához.

A jogi megerősítés szerint az LAPD továbbra is fogadja a hívásokat, mert valaki minden egyes alkalommal más indokkal hívja fel őket és azt mondják, ez nem egy tipikus telefonbetyárkodás.

Olyan különböző problémákkal telefonálnak mint hangos zene, vagy zajos szomszédok és akárhányszor kimegy egy járőr a házhoz ellenőrizni, az énekesnő biztonsági emberei mindig azt mondják, hogy itt nem történik semmi és minden rendben van.

A rendőrök szerint nehéz dolguk van a hívás lenyomozásban, ugyanis azt mutatja nekik a műhold, hogy nem az országból történik a hívás és a kamu hívások pedig, rengeteg időt és pénzt és energiát vesznek el a rendőröktől.

A hívások azután kezdődtek, hogy J.Lo fellépett Joe Biden, amerikai elnök beavatásán. Az énekesnő biztonsági csapata folyamatosan együtt dolgozik a helyi rendőrséggel, hogy megszüntessék a rejtélyes hívásokat. A rendőrök mindent megtesznek azért, hogy kézre kerítsék az elkövetőt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!