Rejtélyes hódolótól kapott levelet Berki Mazsi - ifaktor
Berki Mazsi három kiskutyával ül a kanapén

Berki Mazsi legújabb Instagram-posztjában egy nagyon különös dolgot mesélt el követőinek, amire még nem igazán volt példa a sztárok körében sem.


Mazsi elmondása szerint, egy rejtélyes idegentől kapott levelet a postaládájában, ami névtelenül várta. Az üzenet egy rövid idézetet tartogatott magában, ami így szólt:

„Csodàk csak azokkal történnek, akik hisznek bennük"

- olvasható Mazsi posztjában.

Mazsinak nagyon tetszett a titokzatos valaki levele, hiszen az influenszer maximálisan hisz a csodákban és az álmaiban, amikért elmondása szerint, rengeteget küzd. A levél annyira feldobta Mazsit, hogy még anyukája is megjegyezte, hogy jobban örült a levélnek, mint neki.

Ha nem hiszünk a csodákban, egy ilyen fajta üzenet akkor is szinte bárki napját képes lenne feldobni, már csak annak a gondolata is, hogy valaki gondolt ránk és hisz bennünk.

„Üzenet a postaládánkban 💌
>>Csodàk csak azokkal történnek, akik hisznek bennük<<, az egèsz hétvégémet feldobta ez az üzenet, anyukám azt mondta, hogy neki nem örültem ennyire, mint ennek az kis levélnek.... valóban nagyon boldog voltam, hisz manapság egyre kevesebb olyan emberrel találkozom, mint amilyen én is vagyok, illetve amilyen embernek én tartom magam... pozitív, mosolygós, hisz a csodákban, küzd az álmokért, amelyek célok...
Igaz nem írtad oda Ki vagy, de köszönöm Neked"

– olvashatjuk Mazsi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!