Rékasi Károly furán viselkedett a RTL Klub reggeli műsorában - ifaktor

A mai Reggeliben a Barátok Közt sztárja volt az egyik vendég, aki azonban nem a megszokott stílusban viselkedett, ezzel pedig a műsorvezetőket is nagyon meglepte.


Szabó Zsófi és Papp Gergő egy meghitt karácsonyi beszélgetésre készültek, azonban nem ez várt rájuk, amikor elfoglalták a helyüket a kanapén Rékasi Károllyal szemben. Már a nyitány is érdekesre sikeredett, amikor a színész maszkba érkezett meg a műsorba, majd szóvá tette, hogy a műsorvezetők nem viselnek maszkot.

Ezután Papp Gergő kapott a jóból, amiért kifelejtette a színész nevét a felvezetőből, majd arra is kiakadt Rékasi, hogy a műsorvezető a szavába vágott. Végül pedig virággyilkosnak nevezte a két műsorvezetőt, amiért nem gondoskodtak rendesen a dekorációról.

Mindenképp egy szokatlan beszélgetésnek lehettünk szemtanúi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!