Rékasi Károly furán viselkedett a RTL Klub reggeli műsorában - ifaktor

A mai Reggeliben a Barátok Közt sztárja volt az egyik vendég, aki azonban nem a megszokott stílusban viselkedett, ezzel pedig a műsorvezetőket is nagyon meglepte.


Szabó Zsófi és Papp Gergő egy meghitt karácsonyi beszélgetésre készültek, azonban nem ez várt rájuk, amikor elfoglalták a helyüket a kanapén Rékasi Károllyal szemben. Már a nyitány is érdekesre sikeredett, amikor a színész maszkba érkezett meg a műsorba, majd szóvá tette, hogy a műsorvezetők nem viselnek maszkot.

Ezután Papp Gergő kapott a jóból, amiért kifelejtette a színész nevét a felvezetőből, majd arra is kiakadt Rékasi, hogy a műsorvezető a szavába vágott. Végül pedig virággyilkosnak nevezte a két műsorvezetőt, amiért nem gondoskodtak rendesen a dekorációról.

Mindenképp egy szokatlan beszélgetésnek lehettünk szemtanúi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Új reality-t indít a LifeTV

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!