Már februárban visszatér a képernyőre az Apatigris - ifaktor
Az RTL Klub vígjáték-sorozatának csak nemrég ment le az első évada a tévében, máris érkezik a folytatás.


„Az Apatigris 2. évada február 28-án 18:50-től lesz látható az RTL Klubon! Az RTL Most+ felhasználói azonban már a televíziós premier előtt egy héttel, február 21-től megtekinthetik a saját gyártású sorozat első részét az online platformon és a folytatásban is egy héttel hamarabb érkezik a soron következő rész az RTL Most+ felületére"

– látható az Apatigris hivatalos Instagram-oldalán a bejelentés.

A Scherer Péter és lányai (Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Júlia) köré írt sorozat tavaly a koronavírus miatt eleinte csak az RTL Most+-on volt látható, így csak az év végén adták le a tévében (hasonlóan A Tanár című sorozathoz – a szerk.).

Az első epizód február 21-én már elérhető lesz az RTL Most+-on, míg a televízióban csak február 28-án láthatják a nézők az első adást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!