Rendkívül szomorú hírt közölt Szabó Boglárka az Instagramon - ifaktor
Bogi elvesztette egy családtagját, a kiskutyáját. Miát úgy szerette, mintha a saját kislánya lett volna. A kiskutya mindössze hét éves volt.


„Sosem feledlek el, örökkön-örökké és még annál is tovább az én Kishercegnőm leszel!"

– kezdte bejegyzését Bogi.

„Az űr, amit magad mögött hagytál, elviselhetetlen és felfoghatatlan! Hirtelen mentél el tőlünk, amire senki és semmi nem volt felkészülve"

– folytatta a modell. A soraiból kivehető, hogy nem voltak felkészülve kis kedvencük idő előtti távozására.

„Iszonyatosan hiányzol, magaddal vitted a lelkem egyik felét! Köszönöm, hogy megtanítottad, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet! Örökkön örökké szeretni foglak, sosem feledlek! A világ legjobb kiskutyája voltál! Isten veled Mia, Anya sosem felejt!"

– zárta sorait Bogi.

Részvétünk Boginak, sok erőt és kitartást kívánunk neki!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!