Rendőrök kapták el Machine Gun Kelly-t és Megan Fox-ot - ifaktor
Machine Gun Kelly és Meghan fox egymást átkarolva sétálnak

Bukósisak és megfelelő jogosítvány hiányában leintették a motoros párost.


Machine Gun Kelly és Megan Fox fülig szerelmesek egymásba és szinte mindent együtt csinálnak. Ezúttal azonban a hatóságok karjába futottak, akik motorozás közben állították meg a párt.

Az incidens kedd délután történt, amikor MGK és Fox motorozni mentek, csakhogy több ponton is megsértették a törvényt, így kivették őket a forgalomból.

Az első pont, amiért felelniük kellett, hogy ugyan Megan viselt bukósisakot az út alatt, ugyanez nem mondható el MGK-ról. Mivel ez egy feltűnő jelenség, ezért történt az igazoltatás is.

Az igazoltatás során kiderült, hogy MGK-nak nincs meg a megfelelő engedélye, ennek a méretű motornak a vezetéséhez, ami tovább fokozta a büntetés mértékét.


Természetesen kár tagadni azt, ami szemmel látható, ezt a pár sem tette. Rendkívül segítőkészek voltak, így megúszták egy csekkel. Mióta összejöttek a pár szinte elválaszthatatlan, szóval annak ellenére, hogy valószínűleg a sztár befizeti a büntetést, érdekes jelenségnek lehettek tanúi az épp arra járó emberek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!