Rendszeresen zaklatja volt párja Gáspár Evelint - ifaktor
Gáspár Evelin csillogós felsőben

Az elmúlt néhány napban számtalan cikk született arról, miszerint volt párja zaklatja Evelint, méghozzá nem is akárhogy.


Evelin Instagram-posztjában részletesen leírja, hogy az utóbbi időben rendszeres zaklatásnak és megfélemlítésnek van kitéve. Előfordult már, hogy személyesen is felkereste a volt párja, megesett, hogy betörte a szélvédőjét és kompromittáló képek közzétételével is fenyegette már.

Evelin eddig igyekezte kizárni a nyilvánosságot és nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, most azonban úgy érzi betelt a pohár. Nem csak maga miatt szólal fel, hanem azon nőtársai miatt, akik hasonló helyzeteken mennek vagy mentek keresztül.

"Szeretnék a hasonló helyzetbe került nőtársaimnak üzenve erőt adni: ne engedjenek a mentális erőszaknak! Ki kell állnunk magunkért, mert bizony ezek a zsaroló kapcsolatok előbb-utóbb bántalmazóvá válnak. Ha megérzi egy férfi, hogy hatalma van felettünk, könnyen visszaélhet vele. Én, a származásom ellenére az egyenjogúságban hiszek, eszem ágában sincs félelemből, vagy kiszolgáltatottságból együtt maradni valakivel"- írja Evelin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!