Rendszeresen zaklatja volt párja Gáspár Evelint - ifaktor

Az elmúlt néhány napban számtalan cikk született arról, miszerint volt párja zaklatja Evelint, méghozzá nem is akárhogy.


Evelin Instagram-posztjában részletesen leírja, hogy az utóbbi időben rendszeres zaklatásnak és megfélemlítésnek van kitéve. Előfordult már, hogy személyesen is felkereste a volt párja, megesett, hogy betörte a szélvédőjét és kompromittáló képek közzétételével is fenyegette már.

Evelin eddig igyekezte kizárni a nyilvánosságot és nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, most azonban úgy érzi betelt a pohár. Nem csak maga miatt szólal fel, hanem azon nőtársai miatt, akik hasonló helyzeteken mennek vagy mentek keresztül.

"Szeretnék a hasonló helyzetbe került nőtársaimnak üzenve erőt adni: ne engedjenek a mentális erőszaknak! Ki kell állnunk magunkért, mert bizony ezek a zsaroló kapcsolatok előbb-utóbb bántalmazóvá válnak. Ha megérzi egy férfi, hogy hatalma van felettünk, könnyen visszaélhet vele. Én, a származásom ellenére az egyenjogúságban hiszek, eszem ágában sincs félelemből, vagy kiszolgáltatottságból együtt maradni valakivel"- írja Evelin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!