Rengeteg bántás érte alakja miatt Kasza-Darai Andreát - ifaktor
Kasza-Darai Andrea piros fehér csíkos ruhában ül

Kasza-Darai Andrea közösségi oldalán, legújabb bejegyzésében őszintén kiadta magából az évek alatt felgyülemlett bántásokra véleményét.


Andrea bejegyzésében hosszan mesélt arról követőinek, hogy már egészen gyermekkora óta mennyi bántás érte őt kinézete miatt. Volt, hogy a magasnak titulált homloka miatt bántottak, rengetegszer tettek megjegyzést csontos testalkatára és ezen kívül még számos kritika érte Andit.

A népszerű influenszer úgy tűnik mostanra jutott el oda, hogy már nem érdeklik egyáltalán az idegen emberektől jött szándékos negatív kritikák. Hiszen az ember képtelen és nem is kell, hogy megfeleljen a világon mindenkinek.

Andrea úgy tűnik, most tökéletesen érzi magát bőrében, akárki akármit mond. Ezen kívül pedig példa értékű, ahogy a kommentelések súlyosságára hívta fel követői figyelmét. Hiszen sose lehet tudni, hogy egy-egy durvább kommenttel épp kinek a lelkébe taposunk bele, amiért felelősek vagyunk.

Andrea bejegyzését ide kattintva láthatod.

„Gyermekkorom óta hallgatom, hogy , úristen túl vékony vagy , valaki adjon már enni , hová lettek a melleid, a homlokom miatt pedig vágassak frufrut..stb.
Órákig tudnám sorolni.
Egész életemben ilyen volt az alkatom, a családom többi tagjának is.
Aztán mikor várandós lettem és híztam 27,5 kilót akkor meg azzal volt a baja másoknak, hogy egyfolytában eszek, figyeljek magamra stb. holott csak minimálisan kívántam több ételt mint korábban és makk egészséges lányom született.
Hosszú évekbe telt míg elfogadtam magam mert rájöttem, hogy SENKINEK nem akarok megfelelni magamon és a családomon kívül! NEM vagyok hajlandó sírni és depressziós lenni csak mert egy számomra idegen szerint nem nézek ki jól.
Nem érdekel, ha valaki vékony és az sem ha teltebb mert valójában nem az számít, hogy hogy néz ki valaki hanem az, hogy milyen ember is ő valójában?? Fogadjátok el magatokat és másokat is , SOHA nem tudhatjátok épp milyen fájó pontra tapostok egy-egy kommentel ami szerintetek nem bántó de mégis az"

– írta hosszasan bejegyzésében Andrea.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!