Sokat fizetett azért Gáspár Evelin,  ilyen teste legyen - ifaktor
Gáspár Evelin napszemüvegben és narancssárga fürdőruhában
Gáspár Evelint sokan leszólták miután több fürdőruhás képet is megosztott a közösségi oldalán magáról bikiniben. Gáspár Győző lánya láthatóan büszke arra, hogy milyen testalkatot dolgozott ki az utóbbi időben, és ez rengeteg pénzébe is került.


„Posztoltam több fürdőruhás képet, mert büszke vagyok arra a munkára, amit elértem. A fotóim természetességet sugallnak, hiszen nem filtereztem, nem szerkesztettem szét őket, ahogy többen csinálják. Nem akarok a tökéletességre törekedni, hiszen, mint tudjuk, senki nem tökéletes. Szeretnék kiállni a természetesség mellett, de úgy látszik, itthon ezt nem fogadják el, a hazugság, a túlzott filterek tetszenek az embereknek. Nekem ez a test sok időmbe, energiámba és pénzembe került és igenis büszke vagyok rá: ha tetszik, ha nem"

– fejtegette Gáspár Evelin az NLC-nek.

Evelin vélhetően a különböző egészségesebb/fogyókúrás ételek tekintetében gondolhatott a sok pénzköltés alatt, ugyanis a különböző beavatkozások nem igazán férnének bele a „természetesség" kategóriájába.

„Sajnos azt kell mondanom, Magyarországon az a trendi, ha valaki filterekkel, FaceApp-pal pakolja ki magát a különböző közösségi oldalakra. Ha kiteszed a frankót, az nem tetszik az embereknek"

– mesélt a magyar mentalitásról Győzike lánya az interjúban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!