Repülőtéren járt kislányával Tücsi - ifaktor

Gépre ugyan nem szálltak, ám Narának mindenképpen szeretettek volna örömet okozni a szülei, a leányzó ugyan is imádja a „vasmadarakat".„Nagy a rajongás a repülőkért, így ma elmentünk a Budaörsi repülőtérre. Először kicsit vonakodott az óriási vasmadarak láttán, a hang is megtorpantotta, de végül rengeteg helikopter és repülőgép fel-/leszállását néztük végig"

– fűzte a bejegyzéshez a ghánai származású influenszer.

Dedei Claudia – akinek nemrég elhunyt édesanyja adta a Tücsi becenevet – sokat posztol Narával. Korábban elárulta, hogy már 16 éves kora óta édesanya szeretett volna lenni, így mindennél többet jelent neki a kislánya.

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!